Hnedý priemyselný park Stropkov zrekonštruujú PKB invest a Doprastav

30.08.2010 Stropkov

Bratislava 30. augusta (TASR) - Hnedý priemyselný park v Stropkove zrekonštruuje v celkovej konečnej cene 1,22 milióna eur bez DPH združenie spoločností PKB invest, s.r.o. , Prešov a Doprastav, a.s. , Bratislava.
Vyplýva to z Vestníka verejného obstarávania.
Predmetom víťaznej zákazky je 1. etapa rekonštrukcie a modernizácie stavieb v hnedom priemyselnom parku Stropkov, najmä elektrorozvody, rozvod vody, kanalizácia, rozvod plynu telekomunikácie, ako aj terénne úpravy.
Verejný obstarávateľ prijal vo verejnej súťaži štyri ponuky, pričom kritériom na ich vyhodnotenie bola najnižšia cena. Projekt sa bude spolufinancovať z fondov EÚ - z Operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast. Zákazka sa má ukončiť do 12 mesiacov od uzatvorenia zmluvy, ktorú uzatvorili 20. augusta 2010.
Doprastav je stavebnou spoločnosťou s viac ako polstoročnou históriou. Predmetom jej činnosti je komplexná dodávka stavebných objektov a prác v segmentoch inžinierskeho, pozemného, podzemného a vodohospodárskeho staviteľstva. Doprastav je od roku 2001 súčasťou skupiny DDM Group. Okrem spoločnosti Doprastav sú nosnými podnikmi skupiny DDM aj Metrostav a Subterra v ČR a Metrostav SK na Slovensku.
 

Vyberte región